Tulipa taas yhtenä viikonloppuna ommeltua - ja valmistakin sain aikaan. Siskon joululahjan vihdoista viimein valmiiksi asti ja ittelle iiiiso kässäpussi ja puikkokotelo ja setti sen olla piti :) tulossa ois vielä laukku samaan sarjaan mutta se jäi harmillisesti vähän kesken kun piti raivata ruokapöytä esiin kankaiden alta.... mutta ah onnea tähän on tulossa muutos kohta mä saan oman ompelu nurkkauksen -ihanaa.

Kässäpussukka, alaosa on... vaaleensinistä kaitaliinaa. (yllätys) yläosa joskus aikaa sitten eurokankaasta ostettu pala, en enää muista mitä siitä piti tulla, nauha lahjapaketista.

Puikkokääryleet ohje täältä http://www.hemuli80.vuodatus.net/page/Puikkopussi

Mun puikkopussi: pohja tumman vihreetä farkkua tms. vuori samaa kuin kässäpussin tummansininen kangas, tumma tasku mustaa lakanakangasta ja vaaleensininen tasku vaaleensinistä kaitaliinaa (yllätys yllätys :) )

Siskon puikkokotelo pohja vaaleeta samettikangasta, vuori ja pienin tasku valkosta lakana kangasta ystävänanopin vintin kätköiltä, ja tummanpunainen kangas myöskin ystävältä saatua. Tähän tein kiinnitykseksi leveen vyön jossa tarranauhaa.

Ja tälläinen myssykkä mikälie pyörii justiin pesukoneessa. jänskättää mikä siitä tulee.