Hyvän ystävän tytöllä oli eilen synttärijuhlat ja neito sai lahjaksi keijumyssyn, joka tosin sankarin omasta mielestä oli tonttulakki, ja kuulemma vähän pieniki vieläpä... höh. Sankari riensi juhlahumuun mutta onneksi mannekiiniksi löytyi sankarin pikkusisko miun kummityttöin. Pikku-neiti näytti nauttivan myssystä ja mallina olosta täysin siemauksin (on tainnut olla joskus ennenki käsitöiden esittelijänä :D )

 

 

Kuuletko huminan tuulen,

keijujen liikkuvan luulen....

 

Hiljaa,

Hyvin hiljaa,

nyt kuuluu keijujen äänet

Ne tanssivat taas läpi yön laulaen....

 

Lankana myssyssä oli virolainen liukuvärjätty hahtuvalanka ja ennen 40asteen hienopesua myssynäytti tältä :

 

 

 

Mitä keijukaisprinsessat syö...

No tietysti ihania höttöleivoksia, tosin ei sydämen muotoisia niinkuin aluksi lupasin mutta vaaleenpunaisia kuitenkin . Ja ne sitten onneksi onnistui vaikka mä  taas viimeseen asti mietin että kuinkakohan mun kävikään... Ankaran googlailun ja kokeilun jälkeen tein loppujen lopuksi tällä neulekirpun blogista löytyneellä ohjeella kaksinkertaisen satsin.

 

Lopuksi tunnelmapala... ihanan keväinen päivä viime viikolta. Pääsin aamuvuorosta aikaisemmin ja pysähdyin hetkeksi miettimään työpaikkani lähelle. Melkein saattoi kuulla (autojen kohinan ja lintujen laulun lisäksi) kuinka kevät on jo ihan tulossa....