Ihan sitte melkeen unohtanut että  mulla on blogi. no on kyllä käsityötki unohtuneet kun työt alkoi ja aika on kortilla... jotain oon saanut valmiiksi asti mutta aika vähiin on jäänyt. Nyt uuden vuoden kunniaksi aloin siivoileen kaappia ja laukkujani....  kätköistä löytyi aika paljon kaikenlaista UFOja...

Ja näköjään n taaskaan saa laitettua kuvia :( mur. ufoläjässä on parittomia sukkia ja lapasia x2 yksi säärystin, esikoisen villapaita josta puuttuu hiha,  nyt jo 8-vuotiaalle kummitytölle aloitettu  vauvan villahaalari,  mohairpaidan etu/takaosa (ei voi muistaa enää), mun pinnwhwheel takki josta puuttuu hihat lanka on ihan kauheeta neulottavaa, kummitytön pinnwheel josta puuttu 1/2 hiha, kynsikäs, lapaset ja myssy huopasesta.... ja sitte sain viime viikonloppuna anopilta sen keskeneräisen villatakin josta tuli sille liian pieni, pitäis päättää mitä siitä teen. *Huokaus* (tässä on vasta puikkoilut, ompeluksista ei ees puhuta mitään)

Mutta jospas kohta tänne ilmestyis kuvia jostain valmiista kun alan käymään tuota läjää läpi uusia kun en saa alottaa ennen ko vanhat on valmiita ;)

No sain mä tän kuvankin kun pyysin tuota rakasta nörttiäni avuksi




No niin ja tässä on siisti pinoni :)