Paljon sain aikaan. En tosin sitä mitä piti eli vaatekaapin järkkäilyä mutta paljon muuta kivempaa.

Hupsis tupsi pimpelipompeli hiiri se kissalle takkia ompeli... vähän sellanen ihmeellinen olo oli ommellessa kun en oo pitkiin aikoihin ommellut mitään. mutta sain kuitenkin hupunkin tehtyä \0/ Niin keksin eilen illalla että voishan niihin vaunuihin tehdä makuupussinkin... oli ilmeisen mieluisa kun mun piti ettiä sitä jokunen tovi että saisin kuvattua.

Tätä voi periaatteessa käyttää kummin päin vaan, fleecepuoli tosin on kasailt palasista kun meinas kangas lopsahtaa. Kaula-aukosta tuli vähän iso mutta onpahan lasten helpompi pujetella nukke sisälle itte.

 

Naapurin tytölläoli viime viikolla synttärit, ei ihan ehtinyt synttäreille huivi mutta jospa vien aamulla kun vien tytöt hoitoon, viettävät hoitopaikassa huomenna synttäreitä. Väsy-Minja mallina

 

Tän piti olla ihan sillai nopee ja simppeli mutta... kyllä se sit olikin kun olin sen ensin viis kertaa purkanut ja alaottanu uudestaan. pyörylöitä mietin että onkohan niitä yks liikaa, mut en osaa päättää mikä niistä lähtis niin olkoon- keskimäinen on siis myöskin nappi.